20 Januari 2011

Baik Tak Yah Buat


Pagi tadi aku ngan wife ke salah satu pasar raya besar terletak di Setia Alam. (Setia Alam ni Shah Alam lagi ke?) konpius jap....kami sekeluarga memang suka ke sini sebab selain dia bukak awal pagi jam 8, dia jugak ada tempat untuk budak2 main, ada food court yang jual sizzling yee mee mushroom, parking khas untuk kereta bagi mereka yang berkeluarga dan paling penting orang tak ramai so bleh pilih barang dan bayar ngan cepat.

Seketika aku berjalan-jalan menolak troli, tetiba aku terserempak ngan iklan ni.....



Persoalan nya, apa jadah nya yang Pasaraya Besar ni promo kan?...

aku yang dengan takut2 ambik gambar ni terus pura-pura buat tiada apa yang berlaku dan meneruskan aktiviti menyoping seperti biasa. maklumla, kan salah merakam gambar di dalam mana-mana pasaraya besar...hehehe

4 ulasan:

Hersaiful Herwan berkata...

Pasar raya tu mmg selalu buat promosi yang stupidaaaa...

sya berkata...

kahkahkah...terang lagi nyata...jadahnye wat promo camtu...stupido

en mizi berkata...

Dia nak bagitau, harga barang tu memang dah naik,ntapi masih lagi dibawah harga pasaran....

cham's berkata...

kaaaan? makin mahal gamaknya :'D